Body & Soul Masszázs

Ismerje meg csapatunkat

Szeiman-Kékesi Anita

Telefonos koordinátor

Hívjanak bennünket bizalommal!

Bodai Tímea

Gyógy- sportmasszőr

Bodai Timi vagyok, gyógy-és sportmasszőr. Több mint 4 éve foglalkozom masszázzsal. Szakmai tapasztalatom egy részét kórházakban és gyógyfürdőkben szereztem, később egy belvárosi szalonban nyílt alkalmam megismerni a wellness masszázsokat, az alakformáló masszázst, illetve különféle testkezeléseket és gépi alakformálókat. Számomra a legfontosabb a jó kapcsolat kialakítása a vendégekkel, hogy elégedettek és egészségesek legyenek. Legyen szó erős-intenzív masszázsról vagy egy frissítő relaxáló masszázsról, bármelyikkel forduljon hozzám bizalommal. Várom szeretettel a második kerületben a Budagyöngyében!

Kalló Franciska

Gyógy- svédmasszőr

Kalló Franciska vagyok. Gyógymasszőrként  dolgozom a fővárosban 2014 óta. Gyógy- és Termálfürdőkben tölthettem gyakorlati időmet, ahol a masszázs mellett a hydro-balneos kezelésekben szerezhettem tapasztalatot. Komplex kezelésekkel tudtam segíteni, mozgásszervi megbetegedésekkel küzdőknek akik hozzánk fordultak. Egy budai masszázs szalonban eltöltött évek alatt tapasztalatot szerezhettem a wellness, relaxáló, a sport masszázsok mellett, az alakformáló kezelésekben is. Ilyen a testtekercselések több fajtája, cellulit masszázs, gépi alakformálás (lipolézer, kavitációs zsírbontás, hullámmasszázs). A mindennapjaim része a mozgás és a preventív szemlélet. A hangsúlyt az egészség megőrző/tartó,  állapot javító gondolkodásmód kapta, miután egy apró művészeti iskola tánc tagozatán megfogalmazódott  a gondolat  bennem, hogy a segítő szerep felé forduljak és a mozgás nem csak önkifejezés és örömforrás lehet. A gyógymasszőri pálya pedig az egyik út lett számomra ehhez. A legfontosabb számomra a jó kapcsolat, a bizalom kiépítése a vendégekkel a vendégekért. Személyre szabott masszázsaim részét képezik adott probléma esetén az erősebb és az ellazító, relaxálást elősegítő fogások is. A Body and Soul masszázs szalonban minden körülmény biztosított, hogy vendégeink kényelmesen érezzék magukat, kellőképpen lazítani és eközben gyógyulni tudjanak.

Szaszkó Lilla

Gyógy- és svédmasszőr

Szaszkó Lilla vagyok, gyógy- és svédmasszőr. Lassan 7 éve foglalkozom masszázzsal. Számomra az elégedett és egészséges vendég a legjobb elismerés. Szakmai tapasztalataim egy részét Termálfürdőkben szereztem, majd később Budapesten belvárosi szalonokban igyekeztem a masszázsok minél több fajtájával megismerkedni. Úgy érzem megtaláltam a helyem ebben a második kerületi masszázs szalonban ahol jelenleg dolgozom. Ez pedig fontos ahhoz, hogy a vendégeim és én is jól érezzük magunkat masszázs közben. Erőskezű masszőrnek tartom magam, ezért rengeteg sportoló vagy éppen ülő munkát végző vendég fordul hozzám, akik különféle hát-, nyak-, derékfájdalmakkal küszködnek. Amennyiben egy intenzív sport masszázsra, de akár egy relaxáló vagy frissítő masszázsra vágyik, bizalommal forduljon hozzám.

Szeiman Tamás

Vezető gyógymasszőr

Szeiman Tamás vagyok, 1988-ban születtem és gyermekkorom óta nagyon érdekelt az orvostudomány, az egészséges életmód és az egészség megóvása. Megfigyeltem, hogy nagyon sok ember küzd különböző betegségekkel, amiket a stressz és a feszített tempójú életvitel okoz. Sokat gondolkodtam azon, hogyan is tudnék segíteni, és rájöttem, hogy a gyógymasszázs a válasz erre. Lassan 10 éve foglalkozom gyógy-, sport- és svéd masszázsokkal. Gyógyfürdőkben és uszodákban kezdtem pályafutásom, ennek köszönhetően nagyon sok szakmai tapasztalatra tettem szert. Mindezek mellett megtanultam, milyen masszázst kell alkalmazni idős embereken vagy olyanokon, akik már egy adott betegséggel küzdenek. A legkülönbözőbb problémájú páciensekkel találkoztam már munkám során, és ez sarkallt arra, hogy alapítsak egy olyan masszázsszalont, ahol kollégáimmal segíteni tudunk az emberek problémáján.

Biró Melinda

Gyógy- svédmasszőr

Biró Melinda vagyok. Már 14 éve foglalkozom masszázskezelésekkel, és úgy érzem ez az a szakma, amiben ki tudok teljesedni. Nálam nem csak a fájó testrészek gyógyulnak, hanem a lélek is, ami minden esetben szükséges a teljes gyógyuláshoz. Ami a legfontosabb, hogy minden igényt figyelembe véve masszírozom, így lépésről-lépésre haladva garantáltan kipihenve búcsúzom Vendégeimtől! Sportmasszőrként 2006-ban végeztem, mint ahogy a cellulit illetve svédmasszőri diplomát is ebben az évben szereztem. A Reiki és Pránanadi világa is rabul ejtettek, ezért 2013-óta energiagyógyászattal is foglalkozhatok. Szakmai gyakorlatot valamint tapasztalataimat több helyen szereztem az évek során, 2015 szeptembere óta pedig a Body and Soul Masszázs Szalon masszőr-csapatához tartozom, ahol remekül érzem magam és ezt a pozitív energiát a Vendégeimnek is garantálni tudom a kezelések alkalmával.

Papp Melitta

Gyógymasszőr

2005-ben végeztem gyógymasszőrként, alternatív mozgás-, és masszázsterapeuta szakvizsgámat 2008-ban tettem le. Ezt követően számos más masszázstechnika elsajátítása által (például: alakformáló/cellulit masszázs, thai masszázs) lehetőségem nyílt bepillantást nyerni különböző masszázsterápiákkal foglalkozó szalonok világába és működésébe. Az így szerzett tapasztalataim alapján és segítségével célom az emberek fizikai közérzetének javítása a masszázs és mozgásterápia által illetve a prevenciós kezelések jótékony hatásainak szélesebb körben történő megismertetése.

Szabó Petra

Gyógymasszőr

Szabó Petrának hívnak és 4 éve dolgozom frissítő masszőrként, korábban 2 évet külföldön ayurveda masszőrként. Változatos fogásokat alkalmazok, repertoáromat folyamatosan bővítem; számomra  a masszázs egy kreatív, lendületes folyamat. A megfelelő erősség használatával, a fájó pontokat megtalálva felszabadul a test, mely a léleknek örömet okoz, enyhül a stressz.
Arra törekszem, hogy a masszázs egy élmény legyen a vendég számára. 
Scroll to Top