Bejelentkezés: +36 30 519 0605
Szeiman-Kékesi Anita

Telefonos koordinátor

 

Hívjanak bennünket bizalommal!

Szaszkó Lilla gyógy- és svédmasszőr

Szaszkó Lilla vagyok, gyógy- és svédmasszőr. 4 éve foglalkozom masszázzsal. Számomra az elégedett és egészséges vendég a legjobb elismerés. Szakmai tapasztalataim egy részét a Jászberényi Termálfürdőben szereztem, majd később Budapesten belvárosi szalonokban igyekeztem a masszázsok minél több fajtájával megismerkedni. Erős kezű masszőrnek tartom magam, így akár egy relaxáló vagy frissítő, akár egy intenzív sport masszázsra vágyik, bizalommal forduljon hozzám.

Szamos Szandra gyógy – svédmasszőr

Szamos Szandra vagyok, gyógymasszőr. 7 éve foglalkozom masszázzsal. Azóta a mindennapjaim része, és hivatásomnak tekintem. Szakmai tapasztalatom jelentős részét a Bajai Szent Rókus Kórház Mozgásszervi Rehabilitációs Osztályán szereztem, ahol belátást nyertem a fizioterápia gyógyító világába. Később Budapesten belvárosi szalonokban helyezkedtem el. Itt alkalmam nyílt megismerni a wellness masszázsokat, alakformáló masszázst, sportmasszázst, és a különféle testkezeléseket. Két éve Kinezio tape terapeutaként is segítek a hozzám forduló vendégeknek. Az egészségügyben és szalonokban szerzett tapasztalataim során rengeteg türelmet és empátiát tanultam. Erős kezű masszőrnek tartanak, szeretném ezt a képességem mások segítésére használni.

Szeiman Tamás vezető gyógymasszőr

Szeiman Tamás vagyok, 1988-ban születtem és gyermekkorom óta nagyon érdekelt az orvostudomány, az egészséges életmód és az egészség megóvása. Felgyorsult világunkban megfigyeltem, hogy nagyon sok ember küzd különböző betegségekkel, amiket a stressz és a feszített tempójú életvitel okoz. Sokat gondolkodtam azon, hogyan is tudnék segíteni, és rájöttem, hogy a gyógymasszázs a válasz erre. Több mint 4 éve foglalkozom természetgyógyászattal. 2013-tól gyógymasszőrként dolgoztam az ORFI-ban, és a Szent Lukács Gyógyfürdő és Uszodában. Ennek köszönhetően nagyon sok szakmai tapasztalatra tettem szert. Mindezek mellett megtanultam, milyen masszázst kell alkalmazni idős embereken vagy olyanokon, akik már egy adott betegséggel küzdenek. A legkülönbözőbb problémájú páciensekkel találkoztam már munkám során, és ez sarkallt arra, hogy alapítsak egy olyan masszázsszalont, ahol kollégáimmal segíteni tudunk az emberek problémáján.

Biró Melinda gyógy- svédmasszőr
Biró Melinda vagyok. Már 12 éve foglalkozom masszázskezelésekkel, és úgy érzem ez az a szakma, amiben ki tudok teljesedni. Nálam nem csak a fájó testrészek gyógyulnak, hanem a lélek is, ami minden esetben szükséges a teljes gyógyuláshoz. Ami a legfontosabb, hogy minden igényt figyelembe véve masszírozom, így lépésről-lépésre haladva garantáltan kipihenve búcsúzom Vendégeimtől!
Sportmasszőrként 2006-ban végeztem, mint ahogy a cellulit illetve svédmasszőri diplomát is ebben az évben szereztem. A Reiki és Pránanadi világa is rabul ejtettek, ezért 2013-óta energiagyógyászattal is foglalkozhatok.
Szakmai gyakorlatot valamint tapasztalataimat több helyen szereztem, többek közt a Tornado Fittness , Danubius Health Spa Resort, Bridget Beauty Salon illetve Főnix Day Spa és Prevenciós központban. 2015 szeptembere óta pedig a Body and Soul Massage Szalon masszőr-csapatához tartozom, ahol remekül érzem magam és ezt a pozitív energiát a Vendégeimnek is garantálni tudom a kezelések alkalmával.
Cselényi Edit gyógy- svédmasszőr

Cselényi Edit vagyok, 10 éve dolgozom gyógymasszőrként. Válogatott tornászként már megtapasztalhattam a masszázs jótékony hatását úgy az izmokra, mint az ízületekre és a lélekre egyaránt. Egy amerikai érdekeltségű Fitnesz teremben dolgoztam 4 évet ,ahol kamatoztathattam sportbeli tudásomat is. Valamint 6 évig egy belvárosi Spa szalon masszőre voltam.
A masszázsok szinte minden fajtáját megtanultam, így az olajos thai, az Ayurveda,  a stressz- és migrénoldó fejmasszázs is a repertoáromat képezi. Nagy tapasztalattal rendelkezem és tudatosan masszírozok. Munkámat nagyon szeretem, élvezettel merülök el benne. Célom,hogy a vendégeim ugyanilyen élvezettel és megelégedéssel távozzanak tőlem.