Bejelentkezés: +36 30 519 0605
Szeiman-Kékesi Anita

Telefonos koordinátor

 

Hívjanak bennünket bizalommal!

Bodai Tímea

Bodai Timi vagyok, gyógy-és sportmasszőr. Több mint 3 éve foglalkozom masszázzsal. Szakmai tapasztalatom egy részét a Budapesti Bajcsy Zsilinszky kórházban és a Gellért Fürdőben szereztem, később egy belvárosi szalonban  nyílt alkalmam megismerni a wellness masszázsokat, az alakformáló masszázst, illetve különféle testkezeléseket, gépi alakformálókat. Számomra a legfontosabb a jó kapcsolat kialakítása a vendégekkel, hogy elégedettek és egészségesek legyenek. Legyen szó erős-intenzív masszázsról vagy egy frissítő relaxáló masszázsról, bármelyikkel forduljon hozzám bizalommal.

Kalló Franciska gyógy- és svédmasszőr

Kalló Franciska vagyok. Gyógymasszőrként  dolgozom a fővárosban 2014 óta. Az agárdi Gyógy- és Termálfürdőben tölthettem gyakorlati időmet, ahol a masszázs mellett a hydro-balneos kezelésekben szerezhettem tapasztalatot. Komplex kezelésekkel tudtam segíteni, mozgásszervi megbetegedésekkel küzdőknek akik hozzánk fordultak. Egy budai masszázs szalonban eltöltött évek alatt tapasztalatot szerezhettem a wellness, relaxáló, a sport masszázsok mellett, az alakformáló kezelésekben is. Ilyen a testtekercselések több fajtája, cellulit masszázs, gépi alakformálás (lipolézer, kavitációs zsírbontás, hullámmasszázs). A mindennapjaim része a mozgás és a preventív szemlélet. A hangsúlyt az egészség megőrző/tartó,  állapot javító gondolkodásmód kapta, miután egy apró művészeti iskola tánc tagozatán megfogalmazódott  a gondolat  bennem, hogy a segítő szerep felé forduljak. Hogy a mozgás nem csak önkifejezés és örömforrás lehet. A gyógymasszőri pálya pedig az egyik út lett számomra ehhez. A legfontosabb számomra a jó kapcsolat, a bizalom kiépítése a vendégekkel. A vendégekért. Személyre szabott masszázsaim részét képezik az erősebb – adott probléma esetén- és az ellazító, relaxálást elősegítő fogások is.

Szaszkó Lilla gyógy- és svédmasszőr

Szaszkó Lilla vagyok, gyógy- és svédmasszőr. 5 éve foglalkozom masszázzsal. Számomra az elégedett és egészséges vendég a legjobb elismerés. Szakmai tapasztalataim egy részét a Jászberényi Termálfürdőben szereztem, majd később Budapesten belvárosi szalonokban igyekeztem a masszázsok minél több fajtájával megismerkedni. Erős kezű masszőrnek tartom magam, így akár egy relaxáló vagy frissítő, akár egy intenzív sport masszázsra vágyik, bizalommal forduljon hozzám.

Szeiman Tamás vezető gyógymasszőr

Szeiman Tamás vagyok, 1988-ban születtem és gyermekkorom óta nagyon érdekelt az orvostudomány, az egészséges életmód és az egészség megóvása. Felgyorsult világunkban megfigyeltem, hogy nagyon sok ember küzd különböző betegségekkel, amiket a stressz és a feszített tempójú életvitel okoz. Sokat gondolkodtam azon, hogyan is tudnék segíteni, és rájöttem, hogy a gyógymasszázs a válasz erre. Több mint 6 éve foglalkozom gyógy-, sport- és svéd masszázsokkal. 2013-tól gyógymasszőrként dolgoztam az ORFI-ban, és a Szent Lukács Gyógyfürdő és Uszodában. Ennek köszönhetően nagyon sok szakmai tapasztalatra tettem szert. Mindezek mellett megtanultam, milyen masszázst kell alkalmazni idős embereken vagy olyanokon, akik már egy adott betegséggel küzdenek. A legkülönbözőbb problémájú páciensekkel találkoztam már munkám során, és ez sarkallt arra, hogy alapítsak egy olyan masszázsszalont, ahol kollégáimmal segíteni tudunk az emberek problémáján.

Biró Melinda gyógy- svédmasszőr
Biró Melinda vagyok. Már 12 éve foglalkozom masszázskezelésekkel, és úgy érzem ez az a szakma, amiben ki tudok teljesedni. Nálam nem csak a fájó testrészek gyógyulnak, hanem a lélek is, ami minden esetben szükséges a teljes gyógyuláshoz. Ami a legfontosabb, hogy minden igényt figyelembe véve masszírozom, így lépésről-lépésre haladva garantáltan kipihenve búcsúzom Vendégeimtől!
Sportmasszőrként 2006-ban végeztem, mint ahogy a cellulit illetve svédmasszőri diplomát is ebben az évben szereztem. A Reiki és Pránanadi világa is rabul ejtettek, ezért 2013-óta energiagyógyászattal is foglalkozhatok.
Szakmai gyakorlatot valamint tapasztalataimat több helyen szereztem, többek közt a Tornado Fittness , Danubius Health Spa Resort, Bridget Beauty Salon illetve Főnix Day Spa és Prevenciós központban. 2015 szeptembere óta pedig a Body and Soul Massage Szalon masszőr-csapatához tartozom, ahol remekül érzem magam és ezt a pozitív energiát a Vendégeimnek is garantálni tudom a kezelések alkalmával.
Cselényi Edit gyógy- svédmasszőr

Cselényi Edit vagyok és több mint 12 éve dolgozom gyógymasszőrként. Válogatott tornászként már megtapasztalhattam a masszázs jótékony hatását úgy az izmokra, mint az ízületekre és a lélekre egyaránt. Egy amerikai érdekeltségű Fitnesz teremben dolgoztam 4 évet ,ahol kamatoztathattam sportbeli tudásomat is. Valamint 6 évig egy belvárosi Spa szalon masszőre voltam.
A masszázsok szinte minden fajtáját megtanultam, így az olajos thai, az Ayurveda,  a stressz- és migrénoldó fejmasszázs is a repertoáromat képezi. Nagy tapasztalattal rendelkezem és tudatosan masszírozok. Munkámat nagyon szeretem, élvezettel merülök el benne. Célom,hogy a vendégeim ugyanilyen élvezettel és megelégedéssel távozzanak tőlem.