Body & Soul Masszázs

Ismerje meg csapatunkat

Szeiman-Kékesi Anita

Telefonos koordinátor

Hívjanak bennünket bizalommal!

Brumár Beatrix

Egészségfejlesztő terapeuta, gyógy- és svéd masszőr

Egészségfejlesztő-terapeuta, Masszőr, Kinezio Tape terapeuta vagyok. A masszázs tevékenységet régóta művelem. Szakmai tapasztalatomat, a Gyulai Pándy Kálmán Kórházban, a Gyulai Várfürdő, gyógyászati részlegén, és egyéni vállalkozásban szereztem meg.  Az eltelt 22 év alatt sok-sok egyént kezeltem, különböző egészségügyi, és lelki problémákkal. Hiszem, vallom és tudom, mint oly sokan velem együtt, hogy a lelkünk betegíti meg a testünket. 

Munkám során kezeltem babákat (babamasszázzsal), kismamákat és idősebb korosztályt is. Elhivatottságot érzek az egészség megőrzésére, óvására. Egészség tudatosan élek, fontos számomra a mozgás, figyelek a táplálkozásra. Az alternatív gyógymódokat részesítem előnyben.  Igyekszem a holisztikus látásmódot átadni a vendégeknek, segíteni és támogatni őket. A folyamatos továbbképzés elengedhetetlen számomra, hogy minél szélesebb rálátásom legyen a problémák hatékony kezelésére, megoldására. Fő célom, hogy vendégeim magas minőségű szolgáltatást kapjanak, aminek eredményeként egészségesebbek lesznek.

Szeretettel várok mindenkit, aki szeretne a különböző egészségügyi, mozgásszervi problémáin enyhíteni, vagy csak egyszerűen egy frissítő, relaxáló masszázs keretében pihenni.

Mottóm: „Hogy a test és a lélek harmóniában legyen”

Bodai Tímea

Gyógy- sportmasszőr

Bodai Timi vagyok, gyógy-és sportmasszőr. Több mint 7 éve foglalkozom masszázzsal. Szakmai tapasztalatom egy részét kórházakban és gyógyfürdőkben szereztem, később egy belvárosi szalonban nyílt alkalmam megismerni a wellness masszázsokat, az alakformáló masszázst, illetve különféle testkezeléseket és gépi alakformálókat. Számomra a legfontosabb a jó kapcsolat kialakítása a vendégekkel, hogy elégedettek és egészségesek legyenek. Legyen szó erős-intenzív masszázsról vagy egy frissítő relaxáló masszázsról, bármelyikkel forduljon hozzám bizalommal. Várom szeretettel a második kerületben a Budagyöngyében!

Szaszkó Lilla

Gyógy- és svédmasszőr

Szaszkó Lilla vagyok, gyógy- és svédmasszőr. Lassan 7 éve foglalkozom masszázzsal. Számomra az elégedett és egészséges vendég a legjobb elismerés. Szakmai tapasztalataim egy részét Termálfürdőkben szereztem, majd később Budapesten belvárosi szalonokban igyekeztem a masszázsok minél több fajtájával megismerkedni. Úgy érzem megtaláltam a helyem ebben a második kerületi masszázs szalonban ahol jelenleg dolgozom. Ez pedig fontos ahhoz, hogy a vendégeim és én is jól érezzük magunkat masszázs közben. Erőskezű masszőrnek tartom magam, ezért rengeteg sportoló vagy éppen ülő munkát végző vendég fordul hozzám, akik különféle hát-, nyak-, derékfájdalmakkal küszködnek. Amennyiben egy intenzív sport masszázsra, de akár egy relaxáló vagy frissítő masszázsra vágyik, bizalommal forduljon hozzám.

Szeiman Tamás

Vezető gyógymasszőr

Szeiman Tamás vagyok, 1988-ban születtem és gyermekkorom óta nagyon érdekelt az orvostudomány, az egészséges életmód és az egészség megóvása. Megfigyeltem, hogy nagyon sok ember küzd különböző betegségekkel, amiket a stressz és a feszített tempójú életvitel okoz. Sokat gondolkodtam azon, hogyan is tudnék segíteni, és rájöttem, hogy a gyógymasszázs a válasz erre. Lassan 10 éve foglalkozom gyógy-, sport- és svéd masszázsokkal. Gyógyfürdőkben és uszodákban kezdtem pályafutásom, ennek köszönhetően nagyon sok szakmai tapasztalatra tettem szert. Mindezek mellett megtanultam, milyen masszázst kell alkalmazni idős embereken vagy olyanokon, akik már egy adott betegséggel küzdenek. A legkülönbözőbb problémájú páciensekkel találkoztam már munkám során, és ez sarkallt arra, hogy alapítsak egy olyan masszázsszalont, ahol kollégáimmal segíteni tudunk az emberek problémáján.

Biró Melinda

Gyógy- svédmasszőr

Biró Melinda vagyok. Már 14 éve foglalkozom masszázskezelésekkel, és úgy érzem ez az a szakma, amiben ki tudok teljesedni. Nálam nem csak a fájó testrészek gyógyulnak, hanem a lélek is, ami minden esetben szükséges a teljes gyógyuláshoz. Ami a legfontosabb, hogy minden igényt figyelembe véve masszírozom, így lépésről-lépésre haladva garantáltan kipihenve búcsúzom Vendégeimtől! Sportmasszőrként 2006-ban végeztem, mint ahogy a cellulit illetve svédmasszőri diplomát is ebben az évben szereztem. A Reiki és Pránanadi világa is rabul ejtettek, ezért 2013-óta energiagyógyászattal is foglalkozhatok. Szakmai gyakorlatot valamint tapasztalataimat több helyen szereztem az évek során, 2015 szeptembere óta pedig a Body and Soul Masszázs Szalon masszőr-csapatához tartozom, ahol remekül érzem magam és ezt a pozitív energiát a Vendégeimnek is garantálni tudom a kezelések alkalmával.

Papp Melitta

Gyógymasszőr

2005-ben végeztem gyógymasszőrként, alternatív mozgás-, és masszázsterapeuta szakvizsgámat 2008-ban tettem le. Ezt követően számos más masszázstechnika elsajátítása által (például: alakformáló/cellulit masszázs, thai masszázs) lehetőségem nyílt bepillantást nyerni különböző masszázsterápiákkal foglalkozó szalonok világába és működésébe. Az így szerzett tapasztalataim alapján és segítségével célom az emberek fizikai közérzetének javítása a masszázs és mozgásterápia által illetve a prevenciós kezelések jótékony hatásainak szélesebb körben történő megismertetése.

Németh Szilvia

Svédmasszőr

Németh Szilvia vagyok, svédmasszőr. Évek óta foglalkozom masszázzsal, immáron a munkám a hivatásom is, melyet holisztikus szemléletben végzek
Hiszem és tudom, hogy fizikai problémáink mögött mindig húzódik valamilyen lelki folyamat, ezért számomra fontos mind a test, mind a lélek EGÉSZségének helyreállítása. A masszázs mellett foglalkozom még energiagyógyászattal és tudatalatti lelki blokkok oldásával is.
A test-lélek egyensúlyt szem előtt tartva végzem masszázs kezeléseimet. Erős kezű masszőrként az intenzív, erőteljes masszázs mellett igyekszem a vendégeimnek ezt a szemléletet is átadni. 
Tőlem testileg és lelkileg is megújulva, feltöltődve távozol. 🙂 
 

Svarc Anita

Gyógymasszőr

Üdvözlöm, a nevem Svarc Anita és gyógymasszőri képesítésemet 2021-ben szereztem meg. Azóta is folyamatosan fejlesztem tudásomat és készségeimet és célom, hogy vendégeim a legnagyobb elégedettséggel álljanak fel a kezeléseket követően. 
 
Az évek során megtanultam, hogy a masszázs nem csupán egy luxus, hanem egy olyan eszköz, amely lehetőséget ad arra, hogy a mindennapi stressz és a feszültség ellazításra kerüljön. Tapasztalataim szerint azoknak, akik stresszes életmódot élnek vagy gyakran fáj valamely testrészük, legyen az a hátuk vagy a nyakuk, a megfelelő masszázskezelés csodákat tehet. 
 
A relaxációban és a testi-lelki egyensúly elérésében is segítségére lehet az általam nyújtott masszázs. Tudom, hogy a mai rohanó világban néha nehéz lelassulni és fújni egyet, de a masszázs egy csodás lehetőséget biztosít arra, hogy időt szánjon önmagára. Kismamák részére olyan masszázskezeléseket nyújtok, amelyek segíthetnek enyhíteni az állapotosság okozta feszültségeken és kényelmetlenségeken. 
 
Előre is köszönöm, ha megtisztel bizalmával és lehetőség ad számomra, hogy masszázsommal, ha csak egy rövid időre is, de kiléphessen ebből a rohanó világból és felfrissülve folytassa további teendőit.
Scroll to Top