Body & Soul Masszázs

Masszázsaink

Páros kezelések

A páros kezelések során a masszázs egy időben, két külön masszázs kabinban történik. Masszőreink kellemes környezetben fogadják Önöket, papucsot és törölközőt biztosítva.  Az aromaolajos masszázs során vendégeink választhatnak az éppen aktuális illóolajok közül (többek közt citrom, levendula, ilang-ilang).

 • Páros svéd masszázs - 90 perc                               16 900 Ft
 • Páros aromaolajos masszázs - 90 perc                25 000 Ft

Hátmasszázs

A hátmasszázs során a vendég a hasán fekszik, ha szükséges bokája alá a masszőr hengerpárnát helyez, hogy izmai ellazuljanak. Ez a masszázs különösen alkalmas a feszültségoldásra. A modern életforma általában megterheli az emberek hátát, ezért is érdemes ezt a testrészt kezelni. A hátmasszázs a keresztcsonttól a nyakszirtig történik. A hát kezelése során a masszőr külön gondot fordít a lapocka átdolgozására is, amelynek környékén általában fájdalmas izomcsomók találhatók.

 • 30 perc           4200 Ft
 • 60 perc           6200 Ft
 • 90 perc           8200 Ft

Teljes test masszázs

A svéd masszázs kézzel végzett, az emberi szervezetet mechanikai ingerek által befolyásoló kezelési technika. A keleti masszázsoktól eltérően közvetlen fiziológiai hatásokra épít, ám a személyes törődés érzete a lelki egészségnek is jót tesz. A masszázst ruhátlan testfelületen, vivőanyaggal (krém,olaj) végzik. Az éppen nem kezelt testrészeket betakarják.

 • 60 perc           7400 Ft
 • 60 perc           10 600 Ft
 • 120 perc           13 500 Ft

Sport masszázs

Sport masszázs a hagyományos masszázskezelések részeként tekinthető. A technikák megfelelnek a normál masszázsnak. A cél az izmok lazítása, hogy a teljesítmény növelhető legyen. Ugyanakkor az alkalmazásoknak lehetőséget kell nyújtaniuk a kisebb fizikai problémák enyhítésére. A masszázs általában a sportoló és a sport igényeihez igazodik. Gyakorlat után azonnal alkalmazható, lazíthat a sportolótól.

Hát Teljes test
 • 30 perc           5200 Ft
 • 45 perc           7800 Ft
 • 60 perc           8900 Ft
 • 90 perc           13 400 Ft

Talpmasszázs

A talpmasszázs növeli szervezete ellenálló képességét. Csökkenti a stresszt és beindítja a méregtelenítést. Általános frissítő, feszültségoldó hatású, segíti testi, lelki egészségének megőrzését és visszaszerzését, öngyógyító erőit aktivizálva. A talpán lévő zónák masszírozásával reflexhatást válthatunk ki (Innen ered a reflexzóna masszázs elnevezés, amely egy gyűjtő fogalom.) a szervekben, így serkentve az öngyógyító mechanizmusokat.

 • 30 perc      4 200,-
 • 40 perc      6 000,-
 • 60 perc      7 900,-

Köpölyözés

A köpölyözés ősi gyógymód. Hatással van a vér- és a nyirokkeringésre, de a szervezet egészére pozitív hatást gyakorol. Ahhoz, hogy a bőr fölött vákuumot hozzunk létre, csak egy üvegharangot kell hirtelen felmelegíteni. Nálunk az öblös típus terjedt el. A felforrósított üveget gyorsan a bőrre helyezik. Az üvegben lévő levegő hűlni kezd és összehúzódik. Mivel az üveg szája légmentesen zár, így odabent a külvilághoz képest csökken a nyomás, és a köpölyöző üveg szorosan a bőrre szívódik.A köpölyözést többnyire a háton szokták végezni. Itt nem csak a vérkeringés javítása a cél, a háton az ún. Head-féle zónákat is aktiválják a vákuumkezeléssel. Ezek – a hivatalos orvoslás által is elismert reflexzónák – kapcsolatban állnak a belső szervekkel, így rajtuk keresztül hatni lehet rájuk: például a májra, a szívre, az epehólyagra vagy a tüdőre.

Teljes test masszázs köpölyözéssel

+ 1 000,-

Aromaterápiás olajos masszázsok

Választható aromaterápiás olajok

A masszázshoz használt illóolajok elsősorban a bőrbe, valamint a mélyebben lévő szöveti részekbe és a vérpályába eljutva fejtik ki jótékony hatásukat, de a masszázs során elillanó és belélegzett illóolajok nyugtató és/vagy frissítő, a hangulatot kedvezően befolyásoló hatásai is érvényesülhetnek. A masszázsolaj készítéséhez felhasznált növényi olajok pedig nem csak fontos vivőanyagok, hanem a bőr védőrétegében található olajsavban és esszenciális zsírsavakban is gazdagok, ezért többek között bőrpuhító és bőrtápláló hatásokkal is kiegészítik a masszázsolajban lévő illóolajok kedvező tulajdonságait.

Cellulit masszázs

A bőr felső rétegeiben megrekedt zsírcsomókat nevezzük cellulitnak. Férfiaknál ritkábban fordul elő anatómiai okok miatt, de a hölgyeknél már a kamaszkort követően megjelenhet elsősorban a comb hátsó részén a fenéken és has tájékán.A közhiedelemmel ellentétben az elhízásnak nem mindig van szerepe a narancsbőr kialakulásában. Egyaránt előfordulhat normál, vékony vagy túlsúlyos nőknél.Rendszerint a cellulit kezelés kellemetlen, esetenként fájdalommal jár, hogy a bőr alatti zsírszövetet megbontva a vérkeringés és a nyirokkeringés elszállítsa.

 • 30 perc      4 800,-
 • 60 perc      8 900,-

Arcmasszázs

A masszázs remek módszer az öregedési folyamatok csökkentésére is. A masszázs által létrejött vérbőség az arcbőr mirigyeinek a működését jelentősen befolyásolja. A mirigyek által termelt váladék sokkal gyorsabban távozik, a faggyúmirigyek váladéka is folyamatos lesz. A komedók képződésének kockázata is csökken a masszázs hatására. Az arc masszázsa tökéletes a zsírhiányos, illetve a seborrhoeás arcbőr kezelésére, illetve ápolására.

A szederjes arcbőr ápolására is jótékony hatású. Az ilyen típusú bőr lilás színű, hideg és érdes tapintású. Ez annak az oka, hogy a bőrben, a vénás hajszálerekben szán-dioxidos vér található.

Az arcmasszázs további jótékony hatásai:

 • a vénás erek keringése jelentős mértékben javul
 • a bőr hőmérséklete megemelkedik
 • könnyebben felszívódnak a tápanyagok
 • a kozmetikai anyagok felszívódás gyorsabb
 • az arcbőr sima, feszes és bársonyos lesz.
Arcmasszázs

30 perc      4 200,-

Kismama masszázs

Várandósság alatt a test statikai változása miatt másképp terhelődik a hátizom: a megnövekedett pocak a gerincoszlopot  előre húzza, ezért az izmok kompenzálnak, túlterhelődnek. Bizonyos testtájékok kifejezetten érzékennyé válhatnak. A hormonváltozások pedig fellazítják a szöveteket, a csontos medence elkezd a baba helyigényéhez alkalmazkodni, szélesedni. Ez mind-mind kellemetlenséget okozhat a várandósság alatt.

kismama masszázs a klasszikus svéd masszázsformából emel ki bizonyos fogásokat és területeket. A masszázs során a kismama kellemes közérzete a fejlődő magzatra is jó hatással van. A masszázs alatt általában felfrissülnek és aktív mozgásba kezdenek a babák, majd a masszázs befejeztével pihentető alvás következik. A mama ellazult lelki állapota nyugtatólag hat babára is. Születés után pedig  ismerősek lesznek számára a babamasszázs során előcsalogatott test-érzetek.

50 perc        7 400 Ft

Aromaolajos thai masszázs

Napjainkban nagyon közkedvelt masszázsforma, amelyben keveredik a keleti típusú (thai) és a nyugati típusú (svéd) masszázsformák fogásrendszere. Az olajos thai masszázs során az emberi test energiacsatornáit dolgozzuk át, amelyet speciális fogásokkal, és néhány a klasszikus svédmasszázs során is alkalmazott technikával végzünk. Serkenti a vérkeringést, nyirokkeringést, ellazítja az izomzatot. A vendég hangulata és igénye szerint összeállított aromaolajokkal, terápiás módszerrel történő masszázs.

Az aroma olajok megválasztása attól függ, hogy mi a célunk a masszírozással. Ha relaxációs céllal végezzük, akkor általában levendula vagy rózsaolajat, kamilla kivonatot használunk. Ha aromaterápiás céllal végezzük, akkor már markánsabb és pezsdítőbb olajokkal dolgozunk mint például a rozmaring vagy eukaliptusz. Az olajok gyógyító, lazító hatása akkor érvényesül igazán, ha a masszázst követően pár óráig nem zuhanyozunk le. Az illatanyagok rezgéssugarakat bocsátanak ki magukból, amelyek közvetlenül is terápiás hatással vannak ránk.

 • 60 perc      8 600,-
 • 90 perc      12 600,-
Shopping Cart
Scroll to Top